Személyes tanácsadás

AsztroStúdió

Sorstérkép-könyv

Éves előrejelzés

Párkapcsolatelemzés

Család-gyermek Fogamzás

Pályaválasztási tanácsadás

Munkatárs-üzlettárs elemzés

Orvosi asztrológia

Előző életek - Karma

Symbolon terápia

 

Előadások

Lelkierő-edzés

Belső utazás

Sorsdöntő problémák előtt áll?

A Déli Hírlapból, Flaszterből, Rádió GaGaból, Miskolc ill Kazincbarcikai Városi Televízióból, Magyar Virtusról jól ismert,  nemzetközileg is elismert 

Soltész Mónika                   AsztroTerapeuta

(Asztrológus-Lelkierő-edző)

            várja Önt!

           

Miskolc, Arany Corvin Üzletház (Arany János út. 11-13.) Fsz.16-os iroda.

Bejelentkezés: Tel: 06-20/257-6069

E-mail: monika@sorskalauz.hu

 

A személyes tanácsadást azoknak ajánlom, akik az olvasás helyett a szóbeli elemzést kedvelik jobban, a személyes kontaktust. A személyes tanácsadás olyan belső lelki energiát indít be ami a probléma megoldást előbbre viszi. Aki úgy gondolja, hogy az elemzés során előtérbe került dolgokat személyesen megbeszélve, illetve a jelzett eseményekkel kapcsolatban vagy az újabb kérdésekre közvetlenül kapott válasz hozzá fogja segíteni a hallottak feldolgozásához, de azoknak is ajánlom akik csak egyszerűen az asztrológussal szeretnék megbeszélni a gondolatait vagy tanácsot szeretnének kérni egy adott helyzetben esetleg egy érthetetlennek tűnőeseményre magyarázatot várnak

 

Napjaink embere rengeteg időt fordít teste szépítésére, lelkét viszont elhanyagolja.Épp testben épp lélek... és ez fordítva is igaz... ha lelkünk egészséges, testünk is egészséges, immunrendszerünk is tökéletesen működik, elkerülnek a betegségek, lelassul az öregedési folyamata testünknek! A lelki állóképességet is erősíteni kell nap mint nap! Felszínre hozni a belsőben rejlő erőt. Ha nem részesül speciális edzésben, a lélek csigatempóban közlekedik, esetleg meg se moccan. Talán ezért érzik oly sokan, hogy életük kátyúba jutott.

A lelkierő-edző a lélek gyógyításával foglalkozik. Lelkünk nem más, mint elektromágneses sugárzás, amely a televízió-vagy rádiójelekhez hasonlítható. Ha problémáink vannak, lelkünk adó-vevőjét kell áthangolnunk, állítanunk, minőségén javítanunk.

Mindenki ... rengeteg munkával, tennivalóval foglalja le magát, hogy jobban élhessen, s élete feláldozásával építi életét. Az embereknek minden fontosabb – a gyerekük, a férjük, a munkájuk -, mint önmaguk. Gondolatban mindig a távoli jövőt tervezgeti, márpedig a halogatás az élet legnagyobb vesztesége: megfoszt minket minden „első naptól”, elrabolja jelenünket, miközben a jövővel kecsegtet.

Hogy éljünk, annak legnagyobb akadálya a várakozás, amellyel elvesztegetjük a mát." (Seneca)

A lelkierő-edző segít megérteni, hogyan is működünk a világban, és tudatos döntésekkel legyen képes irányítani az életét mindenki. Megtanít befelé figyelni. Ez egy önismereti tréning is. Megismertet a gyenge és az erős pontokkal, aztán az erősre fekteti a hangsúlyt. Így jön a siker, amit aztán szorosan követ az önbizalom!

A mai kor embere alapvetően magában hordozza az önsorsrontó tendenciákat, mint a halogatás, az állandó késlekedés, a megszállott költekezés, az alkoholizmus, a kényszeres evés-vagy nem evés, a türelmetlenség stb. A hosszantartó javulás eléréséhez nagyon fontos ezeknek a skatulyáknak az eltávolítása!
A „tisztítás” (megtisztulás) az a folyamat, amelynek során az egyén megismerteti a lelkét (a tudat alatti elméjét) tudat feletti elméjével vagy felsőbbrendű énjével. A lélek harmóniába kerül, megerősödik.

A jelenben kell élnünk! A mostban! „Most akarom jól érezni magam! Most akarom élvezni az életet! Most akarok boldog lenni!


 

A személyes tanácsadáshoz is szükséges a pontos születési hely és időpont (év, hónap, nap, óra, perc).

Abban az esetben, ha nem tudja a pontos születési órát és percet, akkor 8-10 megtörtént életesemény időpontjának megadásával díjmentesen korrigálom a születési időpontot.

Minél több esemény van, annál jobb. Olyan jelentősebb eseményekre van szükség, amik a sorsunkban változást hoztak, mérföldkövek voltak, vagy egyszerűen érzelmileg erős hatással voltak ránk. Ilyenek például testvér születése, halála, szülők házassága, halála, költözések, külföldi utazások, balesetek, műtétek, kórházi tartózkodások, munkahely kezdete, vége, gyermek születése, házasság, válás, házastárs születési ideje, örökség, ingatlan vásárlás, peres ügyek, névváltozás, stb. A születési időpont pontosítása kulcskérdés, mert megbízható prognózist csak olyan képletből adhat egy asztrológus, amit ő maga pontosított.

 

Személyes tanácsadás ára 5000 Ft/alkalom, ideje kb 1 óra.

Bejelentkezés a 06-20/257-6069-es telefonszámon.