Éves előrejelzés (prognózis)

AsztroStúdió

Sorstérkép-könyv

Párkapcsolatelemzés

Család-gyermek Fogamzás

Pályaválasztási tanácsadás

Munkatárs-üzlettárs elemzés

Orvosi asztrológia

Előző életek - Karma

Symbolon terápia

 

Előadások

Lelkierő-edzés

Belső utazás

 

Sorsdöntő problémák előtt áll?

A Déli Hírlapból, Flaszterből, Rádió GaGaból, Miskolc ill Kazincbarcikai Városi Televízióból, Magyar Virtusról, jól ismert,  nemzetközileg is elismert 

Soltész Mónika                   AsztroTerapeuta

(Asztrológus-Lelkierő-edző)

            várja Önt!

    

          Miskolc            Arany Corvin Üzletház (Arany János út. 11-13.) Fsz.16-os iroda.

 Bejelentkezés: Tel: 06-20/257-6069

E-mail: monika@sorskalauz.hu

 


Iránytű születésnaptól születésnapig!

Az éves előrejelzés felvilágosítást ad egy adott év lefolyására, várható eseményeire. Megmutatja, hogy a kozmikus energiák harmonizálnak-e az egyes célok elérésével, az egyes feladatok megoldásához befektetni szükséges energiákkal.

Az előre jelzett időszak lehetőséget teremt arra, hogy kihasználva a “kedvező hátszelet“ éljünk vele, tegyük meg a szükséges lépéseket céljaink eléréséhez.

Vagy ha nem is kerülhetünk el szükségszerű folyamatokat, de legalább felkészülhetünk, és tudatosan kezelhetjük őket.

 

 

Az éves előrejelzésünket tulajdonképpen csak egyénileg érdemes elkészíttetni, a pontos születési idő alapján, hiszen a bulvárlapokból jól ismert általános jellemzések csupán arra hivatottak, hogy lejárassák a hiteles asztrológusok munkáját.

 

Az éves előrejelzés elkészítéséhez is szükség van a pontos névre (lánykori), postacímre illetve a születési helyre és időpontra (év, hónap, nap, óra, perc).

Abban az esetben, ha nem tudja a pontos születési órát és percet, akkor 8-10 megtörtént életesemény időpontjának megadásával díjmentesen korrigálom a születési időpontot.

Minél több esemény van, annál jobb. Olyan jelentősebb eseményekre van szükség, amik a sorsunkban változást hoztak, mérföldkövek voltak, vagy egyszerűen érzelmileg erős hatással voltak ránk. Ilyenek például testvér születése, halála, szülők házassága, halála, költözések, külföldi utazások, balesetek, műtétek, kórházi tartózkodások, munkahely kezdete, vége, gyermek születése, házasság, válás, házastárs születési ideje, örökség, ingatlan vásárlás, peres ügyek, névváltozás, stb. A születési időpont pontosítása kulcskérdés, mert megbízható prognózist csak olyan képletből adhat egy asztrológus, amit ő maga pontosított.

 

Az éves előrejelzés díja: írásban 9900 Ft

           személyes tanácsadáson 5000 Ft

 

Szívből kívánom, hogy a rendelkezésére álló adottságok és képességek segítségével ismerje fel a lehetőségeit!
Hiszen tudja, aki ismeri a célt..., az a sikerhez vezető út felét már megtette!