Család-gyermek... Fogamzás

AsztroStúdió

Sorstérkép-könyv

Éves előrejelzés

Párkapcsolatelemzés

Pályaválasztási tanácsadás

Munkatárs-üzlettárs elemzés

Orvosi asztrológia

Előző életek - Karma

Symbolon terápia

 

Előadások

Lelkierő-edzés

Belső utazás

 

Sorsdöntő problémák előtt áll?

 

A Déli Hírlapból, Flaszterből, Rádió GaGaból, Miskolc ill Kazincbarcikai Városi Televízióból, Magyar Virtusról jól ismert,  nemzetközileg is elismert 

Soltész Mónika  AsztroTerapeuta

(Asztrológus-Lelkierő-edző) 

            várja Önt!

      

Miskolc, Arany Corvin Üzletház (Arany János út. 11-13.) Fsz.16-os iroda.

 Bejelentkezés: Tel: 06-20/257-6069

E-mail: monika@sorskalauz.hu

 

Babatervezés (fiú legyen vagy kislány) leendő édesanya pontosított születési horoszkópja alapján.

 

Lelki alkat elemzése, teherbe esésre alkalmas időpontok kiszámítása egy évre előre.

 

A reménytelennek tűnő esetekben, a leendő szülők horoszkópjának elemzése magyarázatot ad az eddigi sikertelenség okaira, de egyben a lehetőségeket is feltárja.

 

A fogantatás lehetséges időpontjai egy évre előre, a születendő gyermek nemének valószínűsítésével.

 

A gyermek elemzése, korosztályonkénti tulajdonságok, nehezen kezelhető gyerekek, magatartási, tanulási problémák, tehetség felismerés, pályaválasztási tanácsok, felnőttkori előrejelzések, gyermek - szülő kapcsolatok.

 

Családi kapcsolatok asztrológiai elemzése saját pontosított születési horoszkóp és a szülök, házastárs, gyerekek születési adatai alapján. Örökölt dolgok, jellemek, gyermekek nevelése, rokoni viszonyok, kapcsolatok elemzése.

 

Az elemzés elkészítéséhez szükség van a pontos névre (lánykori), postacímre illetve a születési helyre és időpontra (év, hónap, nap, óra, perc).

 

Abban az esetben, ha nem tudja a pontos születési órát és percet, akkor 8-10 megtörtént életesemény időpontjának megadásával díjmentesen korrigálom a születési időpontot.

Minél több esemény van, annál jobb. Olyan jelentősebb eseményekre van szükség, amik a sorsunkban változást hoztak, mérföldkövek voltak, vagy egyszerűen érzelmileg erős hatással voltak ránk. Ilyenek például testvér születése, halála, szülők házassága, halála, költözések, külföldi utazások, balesetek, műtétek, kórházi tartózkodások, munkahely kezdete, vége, gyermek születése, házasság, válás, házastárs születési ideje, örökség, ingatlan vásárlás, peres ügyek, névváltozás, stb. A születési időpont pontosítása kulcskérdés, mert megbízható prognózist csak olyan képletből adhat egy asztrológus, amit ő maga pontosított.

 

Az elemzés ára 9900 Ft.