Orvosi asztrológia

AsztroStúdió

Sorstérkép-könyv

Éves előrejelzés

Párkapcsolatelemzés

Család-gyermek Fogamzás

Pályaválasztási tanácsadás

Munkatárs-üzlettárs elemzés

Előző életek - Karma

Symbolon terápia

 

Előadások

Lelkierő-edzés

Belső utazás

Sorsdöntő problémák előtt áll?

A Déli Hírlapból, Flaszterből, Rádió GaGaból, Miskolc ill Kazincbarcikai Városi Televízióból, Magyar Virtusról jól ismert,  nemzetközileg is elismert 

Soltész Mónika                   AsztroTerapeuta

(Asztrológus-Lelkierő-edző)

            várja Önt!

 

Miskolc, Arany Corvin Üzletház (Arany János út. 11-13.) Fsz.16-os iroda.

Bejelentkezés: Tel: 06-20/257-6069

E-mail: monika@sorskalauz.hu

 

A régi időkben az asztrológusok egyben papok és orvosok is voltak, hiszen csak a papoknak volt idejük megfigyelni a csillagokat, csak ők tudtak írni, feljegyezni dolgokat, és megfigyelni, hogy melyik növény milyen kórra, hogyan hat, milyen csillagok uralma alatt. Kezdetben így fejlődött ki a természetgyógyászat és az orvostudomány.


Az orvosi asztrológiából megállapítható milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, hogyan lehet megelőzni, melyek a legérzékenyebb testrészeink.

 

Az orvosi asztrológia elsősorban az Ascendensre épül (az állatöv azon jegye, amely a születés pillanatában felkel a keleti horizonton).
 


Az orvosi asztrológia arra is ad választ, hogy ha már megtörtént a baj, miképp lehet azt gyógyítani.

 

Az esetek többségében a fizikai betegségek mögött, valamilyen fel nem dolgozott lelki természetű probléma vagy akár meg nem oldott sorsfeladat áll. Amely most a fizikai szinten megnyilvánulva próbálja magára felhívni a figyelmet.

 

Az orvosi asztrológiai elemzés ára írásban 9900 Ft

                       személyes tanácsadás során 5000 Ft.

 

Elkészítéséhez szükség van a pontos névre (lánykori), postacímre illetve a születési helyre és időpontra (év, hónap, nap, óra, perc).

Abban az esetben, ha nem tudja a pontos születési órát és percet, akkor 8-10 megtörtént életesemény időpontjának megadásával díjmentesen korrigálom a születési időpontot.

Minél több esemény van, annál jobb. Olyan jelentősebb eseményekre van szükség, amik a sorsunkban változást hoztak, mérföldkövek voltak, vagy egyszerűen érzelmileg erős hatással voltak ránk. Ilyenek például testvér születése, halála, szülők házassága, halála, költözések, külföldi utazások, balesetek, műtétek, kórházi tartózkodások, munkahely kezdete, vége, gyermek születése, házasság, válás, házastárs születési ideje, örökség, ingatlan vásárlás, peres ügyek, névváltozás, stb. A születési időpont pontosítása kulcskérdés, mert megbízható prognózist csak olyan képletből adhat egy asztrológus, amit ő maga pontosított.