Előző életek - Karma

AsztroStúdió

Sorstérkép-könyv

Éves előrejelzés

Párkapcsolatelemzés

Család-gyermek Fogamzás

Pályaválasztási tanácsadás

Munkatárs-üzlettárs elemzés

Orvosi asztrológia

Symbolon terápia

 

Előadások

Lelkierő-edzés

Belső utazás

Sorsdöntő problémák előtt áll?

A Déli Hírlapból, Flaszterből, Rádió GaGaból, Miskolc ill Kazincbarcikai Városi Televízióból, Magyar Virtusról jól ismert,  nemzetközileg is elismert 

Soltész Mónika                   AsztroTerapeuta

(Asztrológus-Lelkierő-edző)

            várja Önt!

 

Miskolc, Arany Corvin Üzletház (Arany János út. 11-13.) Fsz.16-os iroda.

Bejelentkezés: Tel: 06-20/257-6069

E-mail: monika@sorskalauz.hu

 

A karma az ok és okozat törvényszerűsége.Minden cselekvés, szó, gondolat, érzelem okokat képez, melyeknek következményei lesznek, ill. maguk is okozatok, amelyek korábbi okokra nyúlnak vissza.Egész életünk földi keretrendszere karmikus okokban gyökerezik, amelyek többnyire születésünk előtt jöttek létre, némely okot pedig "aktuális életünkben gyártunk".

 

A Karma(óra) elemzésből kiolvasható:

Mikor az életben?

Az úton töltött idő megszakítása.

Hogyan az életben?

Az idő-hely tartalma.

Emellett az sem jelentéktelen, hogy hogyan éli meg az ember ezeket a tartalmakat a lelkében.

A lélek mélyén csak két átfogó állapot létezik, amelynek természetesen ezer formája lehet: az egyik az „előrevisz és erőt ad” állapota, a másik a „korlátoz és elveszi az erőmet” állapota.

 

Ennek a két állapotnak a térképe pl. a karma(óra) elemzés is, ára 9900 Ft.

 

A karma elemzés elkészítéséhez is szükség van a pontos névre (lánykori), postacímre illetve a születési helyre és időpontra (év, hónap, nap, óra, perc).

Abban az esetben, ha nem tudja a pontos születési órát és percet, akkor 8-10 megtörtént életesemény időpontjának megadásával díjmentesen korrigálom a születési időpontot.

Minél több esemény van, annál jobb. Olyan jelentősebb eseményekre van szükség, amik a sorsunkban változást hoztak, mérföldkövek voltak, vagy egyszerűen érzelmileg erős hatással voltak ránk. Ilyenek például testvér születése, halála, szülők házassága, halála, költözések, külföldi utazások, balesetek, műtétek, kórházi tartózkodások, munkahely kezdete, vége, gyermek születése, házasság, válás, házastárs születési ideje, örökség, ingatlan vásárlás, peres ügyek, névváltozás, stb. A születési időpont pontosítása kulcskérdés, mert megbízható prognózist csak olyan képletből adhat egy asztrológus, amit ő maga pontosított.