Belső utazás - amivel a lelki blokkok oldhatóak

AsztroStúdió

Sorstérkép-könyv

Éves előrejelzés

Párkapcsolatelemzés

Család-gyermek Fogamzás

Pályaválasztási tanácsadás

Munkatárs-üzlettárs elemzés

Orvosi asztrológia

Előző életek - Karma

Symbolon terápia

 

Előadások

Lelkierő-edzés

Sorsdöntő problémák előtt áll?

A Déli Hírlapból, Flaszterből, Rádió GaGaból, Miskolc ill Kazincbarcikai Városi Televízióból, Magyar Virtusról jól ismert,  nemzetközileg is elismert 

Soltész Mónika                   AsztroTerapeuta

(Asztrológus-Lelkierő-edző)

            várja Önt!

 

Miskolc, Arany Corvin Üzletház (Arany János út. 11-13.) Fsz.16-os iroda.  

Bejelentkezés: Tel: 06-20/257-6069

E-mail: monika@sorskalauz.hu

 

Nem újdonság, hogy a test megbetegedésének lelki okai vannak. Mégis az orvos-beteg találkozók szűkös ideje, az önmagunkba nézés kellemetlensége miatt ritkán kezelik együtt a testi tüneteket a lélek problémáival.

A belső utazás meggyógyítja az életet meditáció, légzés, zene segítségével.

A belső utazással kezelhető minden lelki probléma, a stressztől, a depressziótól az alkoholizmusig, a féltékenységen át a kényszeres evésig.

Bármilyen mélyen gyökerezik is a probléma, bármennyit is küszködött már vele, igenis van lehetőség arra, hogy megszabaduljon korlátjától és szabadon, egészségesen éljen teljes életet!

 

 

Belső utazás ideje kb 1-2óra, ára 5000 Ft/alkalom

Bejelentkezés a 06-20/257-6069-es telefonszámon.

A gyakorlatok mély relaxációban, megváltozott tudatállapotban történnek. Ezért csak pszichésen ép, kiegyensúlyozott embereknek ajánlott! Pszichiátriai kezelés alatt állóknak nem javasolt!

A meditáció a pszichológia által is elismert és használt technika. A relaxációs technikák legmagasabb fokozata, amely veszélyeket is rejt magában, a segítségével létrehozott megváltozott tudatállapotban ugyanis olyan mély, eddig elfojtott tudattartalmak kerülhetnek felszínre, amelyekkel csak egészséges, fejlődésre képes pszichéjű emberek tudnak szembenézni.